Det är lätt att vara väldigt tankefokuserad i dagens arbetsliv, men att bara vara där ger oss inte tillgång till vår fulla potential. Vi har så mycket mer visdom om vi tillåter hela människan att vara med, även vår fantastiska intuition.

Vad vi än väljer att kalla det, intuitionen, magkänslan, hjärtats röst, så finns den där för oss, en inre kompass, som kan guida oss till rätt beslut och en djupare förståelse för vad som faktiskt pågår i och runt omkring oss. Som ledare i en snabbrörlig värld är det viktigt att inte bara tänka smart utan även att kunna känna in, se mer och att kunna skifta perspektiv.

I den här klassen kommer vi att öva på att lyssna inåt, inte bara på tankarna utan även på guidningen från våra känslor och vår intuition. När vi inser att vi inte är våra tankar, att vi har dem, och att alla inte nödvändigtvis är sanna kan vi skapa lite mer distans mellan oss själva och det vi tänker. Genom den processen skapar vi mer utrymme för en djupare visdom att få komma igenom, den som gör att du får tillgång till mer av din egen potential. 

Vilken är din relation till din egen intuition och hur använder du den i ditt arbetsliv? Kom och utforska, provprata, testtänk och reflektera över det tillsammans med oss på Ledargymmet. Vi delar erfarenheter, tränar våra ledarmuskler tillsammans och blir både starkare, mer resilienta och klokare!