Utmana dig själv
till stordåd

KLÄTTRA OCH VÄX MED EN PERSONLIG TRÄNARE

Våra coachingupplägg

PT-program för individen

För dig som vill utveckla ditt självledarskap, utmanas att gå utanför din komfortzon, hejas på och få tillång till en personlig tränare, som också hjälper dig vara hållbar längs vägen och får dig att se möjligheterna. Vi brukar rekommendera att börja med 6 tillfällen under 3 månader. Häng på, det här blir en spännande resa!

GRUPPCOACHING AV TEAMET

Vill ni skapa trygga, effektiva team, lära er hantera konflikter och bli bättre på att kommunicera  med varandra? Och i tillägg få ökad arbetsglädje och medarbetare som växeldrar? Då rekommenderar vi teamcoaching! Vi brukar börja med en analys av var teamet befinner sig och därefter bygga ett program på 4-6 coachingtillfällen.

BOKNINGSBAR PT PÅ JOBBET

Har du svårt att hinna med att coacha dina medarbetare? Känns det som om ni alla skulle behöva en vitamininjektion, få hjälp att hantera stressen? Kanske få perspektiv på situationer, en extra hjärna? Någon som ställer de där relevanta frågorna? Hyr in en PT, t.ex 4 bokningsbara timmar per vecka under 6 månader.

Varför coaching?

Varför i herrans namn ska du använda dig av en coach?
Jo, av precis samma skäl som du använder dig av en PT på gymmet – för att försäkra dig om att träningen verkligen blir av, och för att få till en hållbar förändring över tid.

En PT hjälper dig att utvecklas, vet vilka övningar och redskap som passar just dig, utmanar dig att göra ditt allra bästa och får dig att gå utanför din komfortzon och tror på dig när du inte själv har tilltro till din egen förmåga.

Att alltid ha någon som håller din rygg, det är den stora fördelen med att anlita en personlig tränare. På Ledargymmet har vi närmare 20 personliga tränare som står i startgroparna för att hjälpa just dig, både vi grundare och våra fantastiska medtränare.

Träningarna förändrade mitt liv i grunden. Min tränare guidade mig i utforskandet och identifieringen av mina värderingar och styrkor som ledare och reflektera över karriärval.

Jag har fått en tränare som engagerar sig och man kan känna hennes genuina intresse i dig som person! Hon är rakt på sak, och kommer direkt till ”pudelns kärna” och hon håller sig ifrån ”floskeltoppen”.

Under det senaste året, har jag fått hjälp av min tränare att växa som chef. Jag har utmanats att prova olika tillvägagångssätt i ledarskapet, och se tillbaka på lärdomar och fira framgångar. 

Känner du igen dig?

 • Det är något som skaver
 • Jag är ny på jobbet och osäker på om jag duger
 • Vi är mitt i en förändringsresa och jag ska leda mitt gäng igenom den, men har inte verkygen
 • Min chef/kollega/mina medarbetare förstår mig inte
 • Jag har gått i stå, får inte tummen ur
 • Jag oroar mig hela tiden för vad andra ska tycka
 • Jag har svårt att se vad som är viktigt – ALLT är lika viktigt
 • Jag vet vad jag vill göra, men vet inte hur jag ska börja
 • Jag har fått frågan om jag vill ta en ny roll, men är osäker på om jag kommer att klara det
 • Det är ständiga konflikter i mitt team och sjukfrånvaron ökar

Resultat efter en PT

 • Du kan formulera och uppnå dina mål
 • Du lär dig att sätta en plan och genomföra den
 • Ökad självkänsla, du känner dig tryggare i dig själv
 • Personlig utveckling
 • Stärkt (själv-) ledarskap och vet hur du ska få andra att växa
 • Du blir bättre och tydligare i din kommunikation med omgivningen 
 • Du blir bättre på att prioritera och fokusera
 • Lär dig hantera konflikter,  såväl dina egna som mellan medarbetare och kollegor
 • Minskad stress
 • Ökad arbetsglädje
 • Bättre på att ta hand om dig själv
 • Du har blivit utmanad att göra saker på ett nytt sätt – och vågar testa!
 • Har fått redskapen just du behöver för att få till din förändring och kommit en bra bit på väg

Våra engagerade tränare

Camilla Bergling

Grundare, tränare, IT- och Må bra-konstnär

Mitt största brinn
Mitt största brinn är att vägleda människor i den inre och den yttre resan. Att utmana och stå kvar, att hitta sin core att utgå ifrån och att njuta av den resan som är livet.

Klasser jag gillar 
Jag ser fram emot att träna på polaritetskartan för att reflektera mer kring balans. Just balans är något som många i dagens digitala samhälle har utmaningar med.

Kontaktuppgifter
camilla@ledargymmet.se
Camilla Bergling | LinkedIn

Helena Timander

Grundare, tränare, idéspruta och – utvecklingsentusiast

Varför Ledargymmet?
På Ledargymmet får jag kombinera allt som jag tycker är viktigt och som driver mig framåt: samskapande, entreprenörskap,  humor, djupa samtal, hjälpsamhet och inte minst – alla aspekter av hållbarhet.

Mitt största brinn:
Mitt största brinn är att bidra till att individer och grupper både utvecklas och har kul tillsammans. Sen tycker jag all form av design och skapande är väldigt kul.

Klasser jag gillar att leda
De flesta klasser är roliga att leda, men mitt största nörderi-område är team- och organisationskultur, och lekfulla klasser där man får syn på nya sidor av sig själv.

En udda grej jag gillar:
Oj, det är massor. Jag har aldrig tyckt om att bli placerad i ett fack, och utmanar gärna normer och gängse principer. Jag är barnsligt förtjust i papegojor och följer flera instakonton.

Kontaktuppgifter
helena@ledargymmet.se
Helena Timander | LinkedIn

Karin Ulfhielm

Grundare, tränare, system-DJ och systemkompositör

Varför Ledargymmet?
Om vi ska göra den här världen mer hållbar, behöver vi som mänsklighet växa och utvecklas. Vi hjälper till med det genom att bygga trygga ledare.

Mitt största brinn:
Hjälpa människor att må bra i sin utveckling och att bli modigare i den processen.

Klasser jag gillar att leda
Är partisk. Alla.

En udda grej jag gillar:
Vet inte hur udda det är – vem bestämmer det, liksom, men jag älskar Burt Bacharach och Barry Manilow…

Kontaktuppgifter
karin@ledargymmet.se
Karin Ulfhielm | LinkedIn

Niklas Skaar

Grundare, tränare, navigatör och utforskare

Varför Ledargymmet?
Om du fick önska fritt – hur skulle den arena se ut där du kan växa, utvecklas och möta andra människor för att tillsammans skapa en hållbar värld? Den arenan vill jag skapa med dig.

Mitt största brinn:
Jag brinner för samspelet mellan människor – att utforska och navigera i vårt förhållningssätt till oss själva, varandra och vår omvärld.

Klasser jag gillar att leda
Retrospektiv – där vi tillsammans reflekterar över hur vi fungerar och jobbar som grupp.

En udda grej jag gillar:
Jag älskar att åka skidor, gärna på branta berg med mycket adrenalin. Jag är examinerad svensk skidlärare och skidguide. Ring mig för en unik session med självledarskap, meditation och skidåkning.

Kontaktuppgifter
niklas@ledargymmet.se
Niklas Skaar | LinkedIn

Peter Masip

Grundare, tränare, medskapare och tilläggstänkare

Varför Ledargymmet?
Ledargymmet är lite som tennis. Man har kul när man spelar och upptäcker först efteråt att man även har tränat. Och mellan bollarna utbyter man både tankar och idéer. Man förstår sin egna perspektiv bättre när man hör andras.

Mitt största brinn:
Jag brinner för att  lösa problem, prata om utmaningar, hitta nya sätt att sätta ihop komponenter till lösningar som underlättar för andra människor privat och i arbetsflöden. 

Klasser jag gillar
Lyssna-klasserna, det är intressant hur viktigt det är att både lyssna och bli lyssnad på. Jag gillar även klassen “Smalt kaffe”, ett effektivt verktyg för att snabbt organisera samtal om det som är viktigast där och då.

En udda grej jag gillar
Klippa gräsmatta. Det är lite som att måla; man ser resultatet direkt och får motion samtidigt.

Kontaktuppgifter
peter@ledargymmet.se
Peter Masip | LinkedIn

Tove Karlsson Nörgård

Grundare, tränare, säljsnille och coachpassionär

Varför Ledargymmet?
För att ha roligt på jobbet! Att få jobba med det roligaste jag vet, att coacha och träna ledare i självledarskap, för att bidra till hållbara människor och organisationer. Och att få göra det i ett sammanhang, tillsammans med andra proffsiga, lyhörda och bjussiga tränare, som hjälper mig växa, det är nästan för bra för att vara sant.

Mitt största brinn:
Att genom coaching hjälpa andra människor hitta sina brinn och få energi till att göra den där förändringen de vill ha i sina liv. 

Klasser jag gillar att leda
Coachande ledarskap, speciellt lyssna-klassen, det är liksom grunden till att skapa tillit människor emellan och få andra att känna sig sedda och värdefulla.

En udda grej jag gillar:
Är hemnet-knarkare av rang…även när jag inte ska köpa bostad. Min man brukar skämta om att jag är anställd på hemnet...

Kontaktuppgifter
tove@ledargymmet.se
Tove Karlsson Nörgård | LinkedIn

BRITT-MARIE LOTSE

MEDTRÄNARE

Varför är jag med på Ledargymmet?
För mig är det fantastiskt att få samverka tillsammans med andra och kunna ge mitt bidrag till ett hållbart ledarskap och i förlängningen en hållbar värld. Jag tror på att all förändring börjar hos oss själva och där börjar en spännande inre resa som kan ta oss längre än vi någonsin trott på alla plan. På ledargymmet är vi många som kan bidra med olika perspektiv för att du skall hitta din väg till ditt största jag och för att du skall kunna ge ditt bästa bidrag till dig själv, din omgivning och helheten.

Mina största brinn
Att få bidra till att vi alla får tillgång till vår egen storhet fullt ut och där vi kan samskapa tillsammans med andra och bygga den framtid vi vill ha. Jag upplever att vi har letat så länge efter yttre tillfredställelse, att något utanför oss själva skall fylla oss och i själva verket har vi precis allt inom oss som vi behöver. Vilken tillfredställelse, vilken utandning, vilket lugn som infinner sig när inser att vi har tillgång till allt vi behöver inom oss. Då kan vi skapa vår verklighet genom att bara vara. Det är en spännande inre resa där allt är möjligt.

Klasser jag gillar att leda

När vi är den bästa versionen av oss själva, vad kan vi skapa då? För oss själva? I våra relationer? I vårt ledarskap? I våra företag? I vårt samhälle? För vår planet?

Vilka är våra utmaningar och hur kan vi förhålla oss till dem…

Spännande att utforska, reflektera och bli medvetna om vår storhet och vad vi kan bidra med när vi är i kontakt med oss själva fullt ut. En klass för dig som vill växa som människ

En udda grej jag gillar
Att dansa frigörande dans är verkligen ett sätt att vara i kontakt med hela mig på både ett fysiskt, känslomässigt och själsligt plan. Det är ett tillfälle då jag upplever kontakten med hela mig och det ger en massa energi och glädje.

Mig når du på
bitte@ledargymmet.se
Min LinkedIn-profil

HELENA ÖNNEBY

MEDTRÄNARE

Varför är jag med på Ledargymmet?
Jag brinner för hälsosamt ledarskap och tror att det är de små förändringar vi gör ofta som skapar stora skiften över tid, och eftersom det är precis vad Ledargymmet gör är det givet för mig att vara med. Dessutom är vi ett otroligt härligt gäng som har roligt ihop!

Mina största brinn
Utveckling! Jag älskar att lära mig, utvecklas och hela tiden upptäcka nya sidor hos mig själv, andra och världen i stort. Inget är konstant i det här livet och det är just det jag tycker är roligast med att vara människa.

Klasser jag gillar att leda
Allt som har med tryggt ledarskap, intuition, kommunikation och självmedvetenhet ligger mig extra varmt om hjärtat.

En udda grej jag gillar
Jag älskar dykning i alla former och helst nattdyk eller med stora hajar.

Mig når du på
helena.onneby@ledargymmet.se
Min LinkedIn-profil

JOHAN TIMANDER

MEDTRÄNARE

Varför är jag med på Ledargymmet?
För att det måste vara naturligt att ledarskap växer genom att försöka och försöka igen. Ledargymmet känns som en plats att göra det utan att vara orolig för risken att misslyckas och att förstå att man blivit bättre.

Mina största brinn
Samtalet och tryggheten att våga vara bättre än vi är idag. På alla arenor och hela tiden. Det vill jag bidra med.

Klasser jag gillar att leda
Roliga möten och samtal, och sätt att skapa dem. Samt att hjälpa människor att hålla vuxna samtal.

En udda grej jag gillar
Jag älskar patos. Allt och alla som har stora brinnande intressen intresserar mig. Och det nästan oavsett vad det är.

Mig når du på
johan@ledargymmet.se
Min LinkedIn-profil

Johanna Gittne

MEDTRÄNARE

Varför är jag med på Ledargymmet?
ag tycker om att tillhöra det inkluderande sammanhanget av kunskaper och utveckling där varje person uppskattas för den du är och det du kan.

Mina största brinn
Mitt största brinn är att skapa en inre trygghet hos andra för att de ska öppna upp och använda mer av sig själva.

Klasser jag gillar att leda
Jag gillar klasser inom inre förändring, kommunikation och självledarskap.

En udda grej jag gillar
Jag fascineras av alla slags urbefolkningar och deras kulturer.

Du når mig på
johanna@ledargymmet.se
Min LinkedIn-profil

Frida kvadratisk

Frida Roberts

MEDTRÄNARE

Varför är jag med på Ledargymmet?
Kombinationen av ett klockrent koncept och människorna bakom konceptet, gör Ledargymmet oemotståndligt.

Mina största brinn
Jag brinner för att bidra till mer mänskliga, medvetna och adapterbara organisationer, där det finns utrymme för välmående, kreativitet och hållbar tillväxt.
 Det är dags för ett paradigmskifte!

Klasser jag gillar att leda
Klasser som fokuserar på psykologisk trygghet, kreativitet och flow är lite extra meningsfulla för mig. En volatil omvärld kräver ett mer systematiskt förhållningssätt till trygghet. Och verktygslådor för flow och kreativitet hjälper oss att navigera omvärlden. som utvecklar självkännedom, ökar medvetenhet, stärker självledarskapet, utvecklar kommunikationsförmågan. 

En udda grej jag gillar
Jag är lite av en bio-hacker; jag är barnsligt nyfiken av naturen och älskar att utforska nya sätt att tweaka hur jag mår och hur jag presterar. Det omfattar allt från ny teknik till uråldiga österländska metoder. 

Mig når du på
Min LinkedIn-profil

MARIE SOHLBERG

MEDTRÄNARE

Varför är jag med på Ledargymmet?
I Ledargymmets anda bjuds det frikostigt på allas våra erfarenheter och kunskaper, dvs här finns en fin plattform för samskapande och utveckling – det gillar jag! 

Mina största brinn
Jag brinner för att synlig- och medvetandegöra det som sker mellan oss, att skapa ”pratbarhet” för att ta oss framåt tillsammans. Att vi med små steg kan ta stora trygga kliv, där eget ansvar och att skickliggöra varandra är i centrum.

Klasser jag gillar att leda
Jag har ett stort engagemang för klasser som arbetar med värderingsgrunder och det som bidrar till det kommunikativa ledarskapet samt klasser som medverkar till förstärkning av det psykologiska kapitalet, dvs hopp, egenförmåga, resiliens och optimism.

En udda grej jag gillar
Att köra igenom stora vattenpölar och notera kraften i den förlösande energin. Viktigt dock att se till att ingen råkar stå i vägen för en extra dusch…

Mig når du på
marie@ledargymmet.se
Min LinkedIn-profil

MIE FENDERT

MEDTRÄNARE

Varför är jag med på Ledargymmet?
För mig är det viktigt med sammanhang och tillsammansskapande. Sammanhang där jag delar värderingar kring livsfrågor, hållbarhet i arbetsliv och privatliv samt hur vi stödjer varandra och våra kunder i dessa frågor. Allt detta finner jag hos Ledargymmet.

Mina största brinn
Inre utveckling. Min vision är att vi alla ska leva mer i linje med vårt varför, vår passion, och på så sätt ta kontrollen över våra liv och leva i balans med oss själva och vår omgivning. Jag ägnar mycket tid till egen utveckling för att få fina och utvecklande möten med andra, min familj, mina vänner och kollegor samt mina kunder och klienter. 

Klasser jag gillar att leda
Inre utveckling, coachande förhållningssätt, kommunikation, Självledarskap, ledarskap, stresshantering, personlig effektivitet & motivation.

En udda grej jag gillar
Utmaningar och mindfulness i naturen!  Vågsurfa. Klättra i berg. Åka sidor, topptura. Vandra i otillgängliga eller bara vackra miljöer. Sitta på en klippa vid havet och lyssna på vågornas skvalp.

Mig når du på
mie@ledargymmet.se
Min LinkedIn-profil

YLVA NYHLÉN

MEDTRÄNARE

Varför är jag med på Ledargymmet?
Jag tycker hela konceptet med kontinuerlig träning av ledarskap, kombinerat med reflektion och insikter, är klockrent! Istället för ”lysraketer” med korta teoretiska utbildningsinsatser utan träning. Att det dessutom bygger på hållbarhet för både individ och planet är för mig pricken över i:et. Ledargymmet är framtiden och jag vill vara en del av den!

Mina största brinn
Ständigt lärande tillsammans och att sprida energimedvetenhet. Människor som mår bra och organisationer som genom effektivitet och trivsel blir mer framgångsrika. För det hänger så tight ihop! Jag vill så innerligt att alla ser möjligheterna att ta makten i sitt eget liv och därmed påverkar sin egen hållbarhet.

Klasser jag gillar att leda
Alla som på olika sätt påverkar vår inre energi och vår medvetenhet om att vi själva kan påverka hur vi och andra mår. Så det mesta som är utvecklande och insiktsväckande!

En udda grej jag gillar
Excel och att kalkylera på saker. Det piggar alltid upp!

Mig når du på
ylva@ledargymmet.se
Min LinkedIn-profil

Släng iväg ett mail till oss!