Att veta var man har sina personliga gränslinjer är fundamentalt viktigt av många olika skäl. Inte minst handlar det om hållbarhet, välmående och att kunna bidra, delta och närvara med sitt bästa jag i olika sammanhang.

Vi har alla olika gränser, som är unika för var och en av oss, och som det får konsekvenser att överträda. Gränser för vad vi tycker är okej, för vad som får oss att må bra, för vad vi orkar osv. När vi blir tydliga med vilka gränserna är, varför de är viktiga och vinsterna med att efterleva dem, blir det också betydligt lättare att göra just det.  

Som ledare är det självklart viktigt att kunna sätta gränser på ett bra sätt. Och då gäller det att ha koll på sin egen gränssättning, för som med allt gott ledarskap börjar det alltid med oss själva.

I den här klassen kommer du att bli tydligare med vilka gränser som är viktiga för just dig, inleda ett utforskande kring vilka konsekvenserna blir när dessa gränser passeras, respektive vilka vinsterna blir är när de efterlevs.

Så vad händer med dig när du överskrider dina gränser?

Vilka gränser är viktiga för dig? Kom och utforska, provprata, testtänk och reflektera över det tillsammans med oss på Ledargymmet. Vi delar erfarenheter, tränar våra ledarmuskler tillsammans och blir starkare och starkare, och uthålligare och uthålligare!