Äntligen är det dags, efter en intensiv höst när vi har testat och provryckt vår idé kan vi nu bjuda in kunder, medtränare och samarbetspartners till vår splitternya träningsarena för hållbara ledare och organisationer. Det känns väldigt kul!

Förutom att bygga en spännande träningsarena så är vår vision att utveckla ett ekosystem, där vi tillsammans tränar och samskapar hållbart och välmående ledarskap, självledarskap och organisationskultur. Tillsammans kan vi bidra till en bättre värld – på alla nivåer och ur alla aspekter.

Här kan du läsa mer om våra erbjudanden

Vi söker medtränare och samarbetspartners för att utveckla klasser och ge-vidare. Hör av dig om detta passar in på dig eller din organisation.

  • Är du en värderingsdriven coach, ledarutvecklare och facilitator som brinner extra för hållbarhet, och är nyfiken på att blir en del av vårt ekosystem som medtränare? Då är vi väldigt nyfikna på dig!
  • En av våra viktigaste värderingar är att ge-vidare . Är du en del av en organisation eller ett projekt som har som syfte att hjälpa utsatta grupper? Då vill vi gärna hjälpa till!

Vi ser fram emot att få fortsätta bygga ekosystemet tillsammans med er!

Varma hälsningar från Ledargymmet teamet: Camilla, Helena, Karin, Niklas, Peter och Tove