Ledargymmet har ett grundläggande syfte: att bidra till mer hållbara människor. Vi tror att ledarskap och självledarskap är nyckeln till att skapa såväl social hållbarhet som ekonomisk och klimatmässig. Vi är också helt övertygade om att ledarförmågor är som muskler som behöver tränas hela tiden. Därför har vi skapat ett helt unikt träningsprogram som bygger på de 23 ledarförmågorna i Inner Development Goals.

Läs mer om programmet längre ner på sidan!

LADDA NER EN ÖVNING BASERAD PÅ IDG ATT GÖRA MED DITT TEAM

Vill du testa en teamövning som bygger på en av de 23 förmågorna; Inre kompass. Fyll i dina kontaktuppgifter så får du tillgång till övningen med vändande e-post. Behöver du hjälp med övningen? Då är det bara att du hör av dig!

Hur får vi ihop en god psykosocial hälsa med att göra en framgångsrik karriär?

Det finns förstås mycket forskning på området, och det finns en tydlig gemensam nämnare:

yttre förändring kräver inre utveckling

Eller för att uttrycka sig ännu enklare: Du måste börja med att förstå och bli medveten om dig själv, ditt beteendemönster och dina övertygelser för att kunna skapa en förändring av dina tankar och dina beteenden. Den förändringsresan öppnar i sin tur upp för att kunna stötta och vara en förebild för andra.

2020 grundades Inner Development Goals (IDG) – ett internationellt och vetenskapligt baserat initiativ som just har syftet att erbjuda verktyg för inre utveckling, som möjliggör yttre förändring. IDG grundades med utgångpunkt från FN:s 17 hållbarhetsmål och med syftet att ge oss som individer konkreta verktyg för att bidra till hållbarhetsmålen. Arbetet inom IDG har lett fram till 23 individuella förmågor som vi alla behöver utveckla för att både bli mer hållbara som människor, och för att kunna bidra till en mer hållbar värld.

Ledargymmet är först ut med att erbjuda ett träningsprogram baserat på IDG

Vi som ingår i Ledargymmets ekosystem vill såklart bidra till att utvecklingen av psykosocial hälsa går åt rätt håll, och att ge framtidens ledare verktyg för att göra en mer självvald och hållbar karriär. Vi drivs också av övertygelsen att ledarskap och självledarskap är som muskler som behöver tränas kontinuerligt för att bli starka och uthålliga.

Att göra framgångsrik karriär och värna om sin egen och andras hållbarhet är inga motsatser till varandra – de är möjliggörare!

Nu lanserar vi därför ett träningsprogram för personer som drömmer om att utvecklas och att göra en framgångsrik karriär – och att samtidigt vara en hel och välmående människa. Programmet beräknas starta upp under Q1 2024. Läs mer om upplägg och innehåll: Hållbar karriär – för framtidens ledare

Vi är dessutom först ut med med att erbjuda ett träningsprogram som utgår från ramverket Inner Development Goals, vilket både känns roligt och viktigt. IDG är ett fantastiskt initiativ som kan göra stor skillnad i människors liv och för vår planet.

Vi hoppas vi ses på “gymmet”!

/Vännerna på Ledargymmet

ANMÄL DIG TILL EN RUNDTUR PÅ LEDARGYMMET