TV-serien The Mandalorian har blivit en stor succé och i den senaste säsongen har dessa hjälmbeprydda rymdcowboys & girls blivit ett väldigt sammansvetsat team, trots sina tidigare våldsamma meningsskiljaktigheter. The Mandalorians har tydliga gemensamma värderingar, syfte och mål. De är imponerande effektiva och uthålliga och de värnar om varandra – det finns mycket kärlek under de där rustningarna. Är det inte precis det vi alla vill ha? Dessutom har de fattat det här med att teamet behöver träna.

I ett av avsnitten åker hela Mandalorian-teamet på bootcamp för att hårdträna tillsammans Vi tror också på den idén: att ta med hela teamet på träningsläger ett par dagar för att få en rejäl boost. Våra bootcamps är dock helt befriade från klaustrofobiska hjälmar, stora svårigheter att hålla sig ren, ensidig kost i ensamhet och all form av våld. Vi har inte heller några coola jetpacks att flyga ut över sjön med. Men vi kan lova er detta: ni kommer att komma därifrån med ny energi, en massa nya insikter om både er själva som individer och om teamet, mycket frisk luft och promenader i naturen och eventuellt kommer ni även att vara lite mer välgödda än innan.

Låter det spännande?

Vi vill hälsa dig och ditt team välkommen till Carlsudd och Larstorp i natursköna Berglagen. 23 mil väster om Stockholm, 4,5 mil norr om Örebro. Här kan ni lägga hjälmarna och rustningarna åt sidan (för gott förhoppningsvis) och påbörja resan mot att bli ett ännu mer sammnsvetsat och starkt team.

Läs mer om våra Boot Camp och om vår magiska plats för utveckling, sinnesro och mycket skratt >