Hej Marie!

Vad roligt att du läst vårt vykort – välkommen igen, till Ledargymmet!

Så roligt att träffas förra fredagen!
Spännande transformationsresa du och Ramböll har framför er!

Vårt samtal gav många idéer och tankar och vi ser att det finns mycket gemensamt givet syfte och vision, samt – inte minst – hur Ramböll tillser långsiktigheten med hjälp av stiftelsen…!
Och, historien, om Børge och Johan på taket. Klockrent.

Parat med ovan, så tolkar vi din utsago lite som att “polerna” som era grundare personifierade; “visionär humanist med goda ledaregenskaper, och en ingenjör med känsla för detaljer”, tycks hamnat lite i obalans där den sistnämnda överbetonas. Eller så är det helt enkelt så att nya tider innebär större behov av Børges klokheter och humanism.

Vi känner en samhörighet med er utifrån hållbarhetsaspekterna, och skulle gärna hjälpa er att återupprätta balansen och därmed få ännu bättre framdrift. Genom träning kopplat till ledarfilosofi, värderingar m m. Vad sägs? Ska vi prova att samskapa?

Ja, du vet ju på ett ungefär vad Ledargymmet håller på med, men lite repetition har ju aldrig skadat…
Så:

VÅRT SYFTE ÄR ATT BIDRA TILL MER HÅLLBARA MÄNNISKOR
OCH MER HÅLLBARA ORGANISATIONER

Det gör vi genom att erbjuda en arena för att träna ledarskap och självledarskap. Det bygger på en stark övertygelse att ledarskap är nyckeln till att bygga hållbarhet. Vi är också övertygade om att ledarskap är som en muskel som behöver tränas hela tiden, och i en trygg miljö där det inte gör något om man gör fel .

För att kunna göra riktig skillnad strävar vi efter att bli riktigt många tränare och motionärer, som alla delar vårt syfte. Vi vill skapa ett ekosystem av bjussiga medtränare, samskapare, kunder och alla andra som vill bygga en mer hållbar värld. Vi är på god väg – vi är snart redan 20 tränare på “gymmet”.

Om du vill läsa mer om hur vi skapar hållbara träningsprogram för våra kunder kan du kika här:
Inhousegym för ledarträning >>

TESTA HUR TRÄNINGEN FUNGERAR

Det bästa sättet att få en hum om hur träningen fungerar på “gymmet” är att delta på Provrycket, vår prova-på och testarena. Träningen på Provrycket är interaktiv, mångsidig och kostnadsfri.
Här kan du anmäla dig!

Pojke spänner musklerna

Ska vi ses över en kaffe?

Vad sägs om att vi bokar ett nytt möte i exempelvis september och pratar ihop oss om vilka möjligheter för samskapande som kan finnas?

Vi håller alla möjliga typer av klasser, både onlive (online och live) och på plats.  Kanske vi kan hitta ett sätt att kombinera dem båda för att säkerställa utveckling, växt och klokt kulturbyggande?

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom kort.

Allt gott/Karin & Tove

11 + 5 =

Genom att uppge dina kontaktuppgifter godkänner du vår Personuppgiftspolicy