Kan du känna dig full av energi fast du har mycket att göra? Går det? Ja absolut! Om du aktivt  påverkar nivån i ditt inre batteri. För när du vet vad som ger energi och vad tar energi för just dig, då kan du ta aktiva beslut om vad du behöver. Och då orkar du allt du vill och blir dessutom långsiktigt hållbar.

I dagens samhälle möter vi en ständig ström av utmaningar och möjligheter som vi både vill och behöver hantera. Det tar dock mycket av vår energi, så förmågan att veta när det är dags för påfyllning har aldrig varit viktigare. Så att du har energi och glädje och kan fatta medvetna beslut som du vet är bra för dig även på lång sikt.

I den här klassen får du en metod för att kunna påverka din energinivå och du kommer utforska vad som tar respektive ger mest energi för just dig. Klassen handlar om dig och hur du kan få mer energi fast du samtidigt gör allt du vill.

Kom och utforska, testtänk och reflektera tillsammans med oss på Ledargymmet. Vi delar erfarenheter, tränar våra ledarmuskler tillsammans och blir både starkare, klokare och mer medvetna. Passet leds av Ylva Nyhlén och Camilla Bergling.

Varmt välkomna önskar Ylva och Camilla