Hej Magnus!

Vad roligt att du läst mitt vykort – välkommen till Ledargymmet!

Det var länge sedan vi hördes. Du kontaktade mig för att tacka för ett julkort jag och min cellkamrat i Ledargymmets nav skickat till dig (julen -21). Det telefonsamtalet kom söndagen precis innan vi skulle “provtrycka” vår idé med Ledargymmet med lite kloka nätverkskompisar, och jag nämnde för dig att jag skulle höra av mig när vi “kommit lite längre”. Det har vi, och det gör jag nu!

Det finns så mycket med Nordic Wellness som tilltalar oss, där bl a er mission, vision och värdeord stämmer överens och har tydliga paralleller till hur vi på Ledargymmet ser på världen. Jag själv har fått epitetet “få-folk-att-må-bra”:are av min svärmor, och jag tror ta mig sjutton att hon har rätt! Jag läser det även hos er – ni vill hjälpa folk att må bra. Därför läser jag också mellan raderna att ledarskap och självledarskap är mycket viktigt även för er.

Vad sägs om att utforska vad vi eventuellt skulle kunna hitta på tillsammans?

“Jaha, och vad pysslar Ledargymmet med, då?” Här kommer en kort introduktion.

VÅRT SYFTE ÄR ATT BIDRA TILL MER HÅLLBARA MÄNNISKOR
OCH MER HÅLLBARA ORGANISATIONER

Det gör vi genom att erbjuda en arena där man tränar ledarskap och självledarskap. Vi har en stark övertygelse att ledarskap är nyckeln till att bygga hållbarhet. Vi är också övertygade om att ledarskap är som en muskel som behöver tränas hela tiden, och i en trygg miljö där det inte gör något om man “kör i diket” .

För att kunna göra riktig skillnad strävar vi efter att blir riktigt många tränare och motionärer, som alla delar vårt syfte. Vi vill skapa ett ekosystem av bjussiga medtränare, samskapare, kunder och alla andra som vill bygga en mer hållbar värld. Vi är på god väg – vi är snart redan 20 tränare på “gymmet”.

Om du vill läsa mer om hur vi skapar hållbara träningsprogram för våra kunder kan du kika här:
Inhousegym för ledarträning >>

TESTA HUR TRÄNINGEN FUNGERAR

Det bästa sättet att få en hum om hur träningen fungerar på “gymmet” är att delta på Provrycket, vår prova-på och testarena. Träningen på Provrycket är interaktiv, mångsidig och kostnadsfri.
Här kan du anmäla dig!

Pojke spänner musklerna

Ska vi ses över en e-kaffe?

Blir du nyfiken? Vi kan väl boka ett möte och pratar ihop oss om vilka samarbetsmöjligheter som kan finnas? Vi håller alla möjliga typer av klasser, både onlive (online och live) och på plats.  Kanske vi kan hitta ett sätt att samverka där vi kan erbjuda ledarträning i kombination med fysisk träning? De verkligt genomgripande förflyttningarna och transformationerna är holistiska – knopp, kropp och själ!

Fyll i kontaktformuläret så hör jag av mig inom kort.

Allt gott/Karin Ulfhielm

2 + 6 =

Genom att uppge dina kontaktuppgifter godkänner du vår Personuppgiftspolicy