Hej Alireza!

Vad roligt att du läst vårt vykort – välkommen till Ledargymmet!

Det var länge sedan vi träffades och mycket har hunnit hända sedan vi sågs senast.
Vi får känslan av att du verkligen trivs på Karolinska! Så roligt!

Det är tilltalande att läsa på er hemsida om värderingarna, ansvar, humanism och det holistiska förhållningssättet, samt det hållbara och cirkulära. Det känns rätt på många sätt, och vårt syfte och våra värderingar är definitivt i samma härad, med kopplingen ledare och organisationer.

En fågel viskade också i vårt öra att Karolinska som arbetsgivare strävar efter att kunna erbjuda utveckling till samtliga medarbetare, och tro’t eller ej, det ser vi att vi kan erbjuda på ett relativt enkelt och skalbart sätt. Kanske är det dig vi ska prata med, kanske är det någon annan. Vad vi vet är att du är sugen på att utvecklas och att du gillar oss, i alla fall lite…! Vad tänker och känner du?

Det skulle vara väldigt roligt att utforska vad vi kan hitta på tillsammans!

En kort introduktion kring Ledargymmet är väl på sin plats, så här är den.

VÅRT SYFTE ÄR ATT BIDRA TILL MER HÅLLBARA MÄNNISKOR
OCH MER HÅLLBARA ORGANISATIONER

Det gör vi genom att erbjuda en arena för att träna ledarskap och självledarskap. Det bygger på en stark övertygelse att ledarskap är nyckeln till att bygga hållbarhet. Vi är också övertygade om att ledarskap är som en muskel som behöver tränas hela tiden, och i en trygg miljö där det inte gör något om man gör fel .

För att kunna göra riktig skillnad strävar vi efter att blir riktigt många tränare och motionärer, som alla delar vårt syfte. Vi vill skapa ett ekosystem av bjussiga medtränare, samskapare, kunder och alla andra som vill bygga en mer hållbar värld. Vi är på god väg – vi är snart redan 20 tränare på “gymmet”.

Om du vill läsa mer om hur vi skapar hållbara träningsprogram för våra kunder kan du kika här:
Inhousegym för ledarträning >>

TESTA HUR TRÄNINGEN FUNGERAR

Det bästa sättet att få en hum om hur träningen fungerar på “gymmet” är att delta på Provrycket, vår prova-på och testarena. Träningen på Provrycket är interaktiv, mångsidig och kostnadsfri.
Här kan du anmäla dig!

Pojke spänner musklerna

Vi kan väl ses över en kaffe?

Blir du nyfiken? Vad sägs om att vi bokar ett möte och pratar ihop oss om hur vi skulle kunna gå vidare? Vi håller alla möjliga typer av klasser, både onlive (online och live) och på plats.

Det vore verkligen jättekul att återknyta kontakten och skapa värde tillsammans.

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom kort.

Allt gott/Helena & Karin

12 + 13 =

Genom att uppge dina kontaktuppgifter godkänner du vår Personuppgiftspolicy